Min Doktor Apps

129

Min Doktor Apps Latest Version Download For PC

Min Doktor

Min Doktor Latest Download For PC Windows Full Version.Min Doktor Apps Full Version Download for PC.Download Min Doktor Apps Latest Version for PC,Laptop,Windows.Träffa läkare direkt i appen Min Doktor. Hos oss får du hjälp snabbt av våra läkare, dygnet runt, med allt från urinvägsinfektion och hudbesvär till allergi och halsont – helt enkelt en stor del av det som en vanlig vårdcentral också gör. Gör ditt läkarbesök via oss och slipp telefonköer och fulla väntrum när du är sjuk.

Min Doktor gör det smidigt att komma i kontakt med läkare eller barnmorska var du än befinner dig, när det passar dig. Kostnadsfria läkarbesök för barn och ungdomar from 6 mån upp till 20 år. Frikort gäller.

Tryggt och säkert
Alla våra läkare och barnmorskor är legitimerade och erfarna, och jobbar på sjukhus och vårdcentraler när de inte tar emot patienter hos Min Doktor.

Min Doktor är en registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. Det innebär att du som patient alltid är trygg hos oss. Det gäller både den vård som du får av oss och hur Min Doktor hanterar information om dig.

E-hälsa är ett område på frammarsch, och vi är Sveriges största vårdcentral på nätet. Hela 97 % av våra patienter är nöjda med den hjälp och behandling de fått hos oss.

Hur går det till?
Du laddar ned vår app kostnadsfritt, och loggar in med BankID.
Beskriv sedan dina besvär genom att svara på frågor om dina symptom och i relevanta fall skicka in bilder som du tar med mobilen.

När vi bedömt att dina besvär passar för en konsultation online, betalar du med kort eller faktura via vår betalningspartner Klarna. För vuxna kostar ett läkarbesök 250 kr. Besök hos barnmorska kostar 150 kr. Högkostnadsskydd gäller. Läkarbesök för barn och ungdomar under 20 år är kostnadsfria.

Hos Min Doktor får du alltid snabba svar. I de flesta fall blir du kontaktad av en av våra läkare eller barnmorskor inom en timme, oavsett veckodag och tid på dygnet. Du svarar när det passar dig.

Ibland blir du ombedd att ta ett foto på ditt besvär och skicka till läkaren, eller att gå och ta prover. Vi samarbetar med ca 600 provtagningsenheter runt om i landet, och du väljer själv vart du vill gå och när.

Läkaren ställer diagnos online och kan skriva remisser vid behov, precis som på din vanliga vårdcentral. Medicin kan hämtas ut på närmaste apotek.

Vi lägger hela tiden till nya behandlingsområden för barn och vuxna och kan bland annat hjälpa med nedan.

Detta kan vi hjälpa dig med:

Allergi, t.ex:
– matallergi
– pollenallergi
– pälsdjursallergi

Förkylning, t.ex:
– bihålebesvär
– halsont
– hosta

Hudbesvär, t.ex:
– akne
– eksem och andra utslag
– födelsemärken och hudförändringar
– insektsbett
– vattkoppor

Kvinnors hälsa:
– förskjuta mensen
– urinvägsbesvär/urinvägsinfektion
– illaluktande flytningar
– klåda i underlivet
– förskjuta mens
– premenstruella besvär PMS/PMDS

Magbesvär, t.ex:
– diarré
– förstoppning
– gallbesvär
– illamående och kräkningar
– magknip
– sura uppstötningar
– klåda i rumpan

Mäns hälsa:
– erektionsbesvär
– för tidig utlösning

Annat, t.ex:
– borrelia
– halsfluss
– migrän och annan huvudvärk
– ögoninflammation
– underfunktion i sköldkörteln
– ryggskott
– nackspärr
– sjukgymnastik
– vårtor kring könsorganen
– herpes

Välkommen till Min Doktor. Läkarbesök i mobilen.

How To Play Min Doktor Apps On PC,Laptop,Tablet

1.Download and Install Android Emulator on PC,Laptop,Tablet.Click “Download Emulator” to download.

2.Run Android Emulator on PC, Laptop or Tablet.

3.Open Android Emulator for PC,Laptop,Tablet import the Min Doktor Apps file from your PC Into Android Emulator to install it.

4.Install Min Doktor APPS for PC Windows.Now you can play Min Doktor Apps on PC.

DOWNLOAD APK    DOWNLOAD EMULATOR